جشنواره ها

• 1- نانوکاوش
    جشنواره نانوکاوش اولین جشنواره و رهیافت آموزش فناوری نانو توسط آموزش¬های ساده و کاربردی با محوریت دانش آموزان در کشور است.
    هر دانش آموز می تواند با جستجو در فضای مجازی و جمع آوری و ارسال تصاویر، فیلم و متن از روش ساخت نانوذرات به کمیته دانش آموزی نانوفناوری استان در این مسابقه شرکت کند.
  • 2- نانومن
    مسابقه و جشنواره نانومن با هدف ایجاد ایده پردازی و خلاقیت در میان دانش آموزان استان با محوریت پژوهش سرای علامه طباطبایی ناحیه 1 مشهد مقدس و اداره تکنولوژی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی طراحی و تدوین شده است. دانش آموزان باید آثار خود را در قالب شعر، متن، داستان، نقاشی و تصاویر درباره یک ابرقهرمان یا محصول مبتنی بر فناوری نانو به کمیته برگزاری ارائه دهند.

• 3- جشنواره خوارزمی
    جشنواره خوارزمی کشور در بخش فناوری نانو با محوریت پژوهش سراهای دانش آموزی به ارائه خدمات به دانش آموزان ایده پرداز و خلاق در این زمینه می¬پردازد. جهت اطلاعات بیشتر با پژوهش سراهای آموزش و پرورش در نواحی آموزشی استان در ارتباط باشید.